Tuesday, May 5, 2009

Aeg Mango Kohas lendab kiiresti, juba oleme üle nädala siin veetnud. Kuna reedel ja pühapäeval on siin pizza päev, siis need õhtud on väga töised olnud. Reedel siis vaarus kohale päris suur seltskond,kes kõik puukütte ahjus küpsetatud pizzasi soovisid. Kuna see koht siin ei oma alkoholi müügiluba(va. kohalik mango vein) siis on külalistel lubatud enda jook kaasa võtta. Loomulikult keegi meie koteile ei soovinud väga ja nii läks enamus tellimusi pizza ja snak’i peale. Tööd olid meil siin ära jaotatud: mina olin letitaga ja võtsin tellimusi vastu, Marin koos ühe Iisraeli tüdrukuga toimetasid köögi poole peal. Ülejäänd 3 inimest tegelesid pizzade küpsetamise ja lauda toimetamisega. Kohale saabus isegi elav muusika, samad prantslased kes eelminegi kord.Sel ajal kui kliendid rahulolevalt pizzasi järasid, alustasime meie oma lauas Marini sünnipäeva pidamist. Ära sai joodud kuhjade viisi shampust ja pealehammustamiseks tehti meile lauatäis pizzasi. Sünnipäeva lauale aga valmistas Marin ise wrappe.Pereemale maitsesid need niiväga,et nüüdsest on Mango Place menüüs saadaval ka suitsulõhe ja singi wrap’id. :=)


vasakult: pereema,belgia tüdruk,perepoeg,Marin,Gristo(koer Humbug süles),iisraeli paarike,prantslased(muusikud) ja pereisa

Juba mõnda aega oleme perepojale(kes tegelikult saab kohe 38a.) pinda käinud,et võiks kalale minna. Üks nukker paat seisab neil juba pikemat aega lageda taeva all ja kui tegime jälle jutuks, et võiks sellele elu sisse puhuda ja veepeale aega viitma minna,ütles ta et ega siin muud pole kui oleks vaja paat puhtaks pesta ja õiget tõusu-mõõna aega vaadata.Mõeldud-tehtud, võtsime paadi puhastamise Mariniga enda peale.Ning järgmine hommik(täna) oligi väljasõit.Kalapüügist sai aga hoopis krabipüük. 10 krabipüügi võrku olid valmis vette laskmist.Selleks sõitsime mööda ookeani jõesuudmesse, sealt aga väikese harujõe peale,kuhu lasime natad sisse,söödaks lamba-kaela tükid. Peale viimase nata sisse laskmist läksime esimesi kontrollima ja juba oligi mõnes võrgus krabipoiss sees. Alamõõdulised ja emased lasime muidugi jõkke tagasi kasvama ja poegi tootma. Kokku saime 4 krabi, umbes kahe käelaba suurused.Homme lähevad teised krabile niiet homme õhtul paneme nad keema :=)


See kord krokodille ei kohanud, nägime vaid nende püünist.Aga seal kus on püünis, on ka oodata krokodille tavaliselt!

Nüüd õhtul tegelesime Raem’iga(Iisraeli kutt) veidi IT vallas,nimelt Raem käis perele idee välja et nad peaks endale WIFI siia muretsema, et klientidel oleks hea oma arvutiga siin internetis istuda ja kokteile tellida. Täna pärastlõunal tuli perenaine poest tagasi WIFI ruuteriga.Nüüdsest on meil isegi telgis internett :=)

No comments: