Monday, June 29, 2009

Vahepeal juhtunust-toimunust. Maha sai peetud jaanipäev, kokku oli meid 11 eestlast.Olime rannas, tegime väikese lõkke ja sõime saslõkki.


Sedasi toodi puid juurde :D


Nüüdsest oleme 2 auto omanikud. Sain endale tasuta ühe vana Toyota väikebussi.Plaan oli algul see võimalikult ilusti korda teha, taha voodi sisse ehitada ja siis see camper van'ina(matkabussina) maha müüa.Kuid kuna autol pole hetkel dokumente ja numbreid, siis läheb nende ajamine mõttetult kalliks minu jaoks niiet teen ta lihtsalt puhtaks ja üritan odavalt maha müüa.Algul ei töötand mootor(1,8 B) ja seest oli ka meeletult must ja hallitanud, kuid nüüd panin mootori ilusti tiksuma ja seest on ka masin puhas niiet näeb hoopis parem välja.Eelmised omanikud on seda värvinud vist pintsli ja rulliga ning mingid vigurid ka peale maalinud.





Laupäeval käisime speedway'l, Jason oli oma Mango Fiatiga ka kohal, kud kahjuks see veel hetkel ei sõida, mingi jama on hüdraulikaga, muidu keretööd on lõpetatud ja masin värvitud ning klepsud peal.Pildid sellest Fiatist panen mõni teinepäev siia. Speedway ise on aga selline üritus kus, erinevad masinad sõidavad sellisel ovaalsel kruusa-sopa rajal võidu.

No comments: