Thursday, September 24, 2009

Nüüdsest elame hotellis ja töötame hotellis. Nimelt saime endale korteri, mis asub hotellis nimega Savannah. Nimelt osad korterid siin hotellis on eraomand ja neid renditakse pikemaajaliselt välja. Meie 1-toaline korter asub 10 korrusel. Meil on oma rõdu, mullivann ja telekas filmikanalid, samuti saame kasutada hotelli basseini, jõusaali, sauna jne. Tööle, ehk siis Wave ja randa on siit u. 200m, kesklinn on mõne km kaugusel. Aadress on meil 1009/46 Surf Parade, Broadbeach, 4218, Gold Coast, Australia, võite saata kirju ja postkaarte :=) Enne korteri saamist polnud me ühtegi ööd voodis maganud 5,5 kuud järjest, sellest 4,5k. elasime telgis ja kuu aega autos.
Pildid on kehvavõitu, kuna fotokas läks Whitsunday'l katki, nii et pilte teeme praegu videokaameraga.




vaade rõdult


Eile(23.sept.) tabas Sydney't suur liivatorm, mis suurte tuultega jõudis meile ka välja. Nimelt Simpson desert'i liiv lendas suure kaarega üle Austraalia ida ranniku. See oli täiesti ulme kuidas kogu linn oli oraanzi värvi, taevas ja päike olid värvid vahetanud, päike oli sinine. Inimesed käisid tänaval ringi tolmumaskidega, õhu saastatus oli üks suurimaid siin olnutest.
vaade meie rõdult:


Elukoht on nüüseks siis leitud. Parema töö otsingud käivad kuid hetkel käime 2 hotellis koristamas. Tasu pole küll hea, aga vähemalt üüri saame makstud ja kõhu ka täis. Peatse kuulmiseni ;)

1 comment:

Cirz said...

PAlju sellise toa eest ka üüri küsitakse? Bond?