Sunday, December 6, 2009

Tere kallid lugejad,


Eelmine pühapäev toimus meil siin Kullarannikul eestlaste kokkusaamine. Kohal oli üle 30 eestlase. Päris tore oli üle hulga aja eestlastest olla ümbritsetud. Tore üllatus oli kui „Kevade“ filmist tuttav Rein(Imelik) Aedma koos abikaasaga kohale tuli.

Ega meil siin eriti midagi ei toimugi. Käime tööl ning vabad päevad veedame rannas. Täna käisime natuke sõitmas. Leidsime ühe rahvuspargi Brisbane külje all, kus me polnudki veel käinud. Võtsime seal ühe 5km matkaraja ette,mis läks läbi vihmametsa ja mille lõpus pidi olema kosk. Jõudsime kose juurde aga kuna vihma pole juba päris kaua sadanud siis tilkagi vett polnud. Pettumus oli muidugi suur =)

Jõulutundest on asi muidugi väga kaugel. Kuidas saabki seda tekkida, kui päeval on üle 30 kraadi sooja. Linn on kaunistusi täis ja metallist kuused on ka püsti pandud. Väike jõulutunne tekib ainult kaubanduskeskustes, sest seal on mõnusalt jahe ning raadiost tuleb jõululaule.

Oma kalli Veranda müüsime ka maha. Õnneks läks auto eestlastele kuid ikkagi oli kurb. Teenis ta meid ju väga hästi ja oli meile isegi kodu eest. Mine sa tea, äkki läks nüüd teisele ringile ümber Austraalia.

Päikest teile sinna halli Eestisse!!

M.

No comments: