Thursday, August 28, 2008

Oleme päral! Hommikul kella 7 paiku maandusime lõpuks siis Brisbanes. täitsa omaette kogemus on see, kui 16h jooksul 2 korda hommik saabub. Ajataju on suht sassis veel...lennukis oli hea ekraanilt vaadata, kus on hetkel öö ja kus päev.Praeguseks oleme päris väsinud. Saime ikkagi hetkel Eesti hostelisse öömajale ja vast jääme mõneks päevaks siia...muideks inimesed on ikka mega sõbralikud siin, mõni tuli tänaval ligi ja küsis kohe, kas olete eksinud jne... lõpuks tuli üks naisterahvas, vaatas et meil suured kotid seljas ja kaart käes, küsis kas vajate abi..seletasime et otsime hostelit...see kohe pakkus, et ma viin teid oma autoga ära,ega me ei lasknud 2 korda öelda kah, tädil seisiski väike Mini Cooper tänava otsas ja tõi meid ilusti hosteli ette..ise olevat üldse ta kanadalanna,kes 5a. tagasi siia elama kolis...olevat kunagi samamoodi seljakotiga rännanud.Hetkel veel tunnet pole et asume Aus. Dubai juba oli nii ulmeline linn,et enam ei suuda vist miski meid jalust nõrgaks võtta..siiski meeldib see ausside sõbralikkus. Brisbane ise on suur,kuid rahulik,mitte nii kärarikas.

2 comments:

Unknown said...

Tulge ainult tagasi, võime ka teid autoga koju viia ja sõbralikud olla:D
Ei aga tegelt tore, et te õnnelikult kohale jõudsite. Loodan, et edaspidi sujub teil kõik sama hästi kui siianigi, olge tublid. Suured suured kallistused :)
Miss yaaa!!!!

K said...

sauuu, me Sydneys, täna jõudsime. Vaatan, et te ka kohal - super. Mis edasised plaanid on? Ehk kunagi kohtub, ega see Austraalia nõnda 'suur' ju polegi :)

Päikest,
Karin, Mihkel