Tuesday, October 7, 2008

The Heat Is On

Meie linna on tulemas oktoobri lõpu poole Indy 300 vormeli sari(kliki- http://www.goldcoastaustralia.com/events-indy.html)... sõidavad nad meie linna tänavatel...no nagu u. F1 Monacos. Linna tänavatel on suured reklaam plakatid püsti Can You Feel the Heat ja The Heat is On, ja tänavate äärde on tribüünid veetud, teed osaliselt aiaga piiratud. Praegu veel saab niiöelda rajapeal sõita, varsti vist pannakse osa linnast kinni. Igatahes vaatama tahaks küll seda suurejoonelist üritust minna, kasvõi aia tagant



Tööl läheb meil enamvähem, vähemalt minul, Marin rabeleb ikka veel selles hotellis tühise raha eest. Kui algul ma mõtlesin,et noh mis see autpesula töö siis ära pole, siis tegelikult väsitab ikka päris kõvasti. Tööpäev algab 8-9 paiku ja lõpeb 5-st, päevajooksul jõuan kokku 2-3 autot teha. Siin tuleb ikka väga põhjalikult puhastada, muidu saadetakse auto platsipealt tagasi ja tuleb üle teha oma tööajast.Töö näeb välja selline,et kõigepealt tuleb auto väljast ja kapotialt puhtaks pesta, muidugi ka veljed ja ustevahed-kõik peab filigraanselt puhas olema, isegi kapotialt peab kõik läikima. Sellest ma ei saagi aru,et mida fa*ki on vaja nii meeletult küürida kui auto ise pole teab mis kõige uuem ja lisaks veel igasugu kriimudega-aga särama peab nagu jõulupuu...igatahes kui väljast puhas siis tuleb hakata seest tegema...kõige hullem kui satub mingi maastur, mis oleks nagu mingi farmeri oma ennem olnud,seest heina ja soppa täis. Samas on ka masinaid mis on suht lihtsad,niiet ühest äärmusest teise.Aga mulle meeldib, saab tutvuda/sõita paljude erinevate autodega, vahest tuleb auto teise linnaotsa platsile tagasi viia.Aga jah jubedalt tuleb jälgida kõiki detaile,põhim. KÕIK peab olema tolmu ja mustuse vaba-ei usu et eestis mõni pesula nii detailide rohkelt puhastaks üldse.Paar pilti tööjuurest kah:

Enda autole panin eile toonklaasi ka lõplikult ära..nüüd on põhim. terve ring klaase(va. esiklaas) 15% läbipaistvusega :D Põhim. ei näe sinna enam midagi sisse,tegelikult ei arvanud,et see nii tumedaks läheb, kuid las ta olla, vajadusel saab ju pimeda ajal aknad all sõita, sooja on meil ju piisavalt ja päeval on tooniga ikka väga hea sõita. Ja kasu on sest toonist juba sellepärast,et päike päeval salongi üle ei kütaks.
Sünnipäev sai ka ära peetud, tegime ise kooki ja grillisime meie koduaias.



Ookeanis on ka ujumas käidud ja proovisin korra ka body board’i(selline väike nn.surfilaud, millega sõidetakse kõhupeal) aga mina sellega hakkama ei saand-peab veel õppima.Lisaks veel max. pool tundi sai päikese käes rannas lesitud ja vedas veel et niivähe aega olin, õhtul oli nahk täitsa punane-päike on ikka nii aktiivne siin.Ookeanist veel niipalju,et vesi on vastikult soolane,aga samas lained on nii lahedalt suured, kohati üle pea ja kui ta sul üle pea ära käib,siis on suu ja silmad soolast vett täis.Aga ülimalt lahe on ikkagi .
Nädalavahetusel käisime Mariniga 2-kesi Gold Coasti ümber trippimas, leidiśime sellise toreda koha nagu Miami..ühesõnaga nüüd on Miamis ka käidud

P.S Kas keegi sooviks sooja jaheda vastu vahetada.Meil siin kohati õhtuti toas juba nii palav,et ei saa magadagi.Vahetaks heameelega veidikese Eestimaa jaheda õhu vastu :)
Lõpetuseks veel midagi naljakat-selle asja nimi on Aquaduck, mingi imelik(suht orps) amfiibsõiduk:



No comments: