Thursday, November 13, 2008

Tere jälle üle pika aja. Oleme nüüd oma uude kodusse end ilusti sisse seadnud ja nüüd lõpuks saime endale interneti ka(mobiilne internett), niiet võime hakata kasvõi rannas skype teel tasuta suhtlema. Aga ega palju kirjutada pole, nädalavahetusel sai väike pidu eestlastega maha peetud meie hoovis ja see pidu jätkus veel järgmine päevgi linnas ja rannas õlut juues :D Ja mis siin ikka seletada nautige parem pilte.
David Flay Wildlifepark:


Koaaladele viidi süüa(eukalüpti lehed)

mingi küürus kägu vms



dingod



Prügikanade juhatuse koosolek. Tegelikult ei tea mis linnud need täpselt on, igatahes me kutsume neid nii,sest nad söövad linnatänavatel prügi nagu eestis kajakad

Kängu


Marin iguaani kiusamas


Ja nüüd peo pildid(maha sai peetud ikka normaalne basseinipidu, tegelikult on basseini külastus aeg õhtul 9ni...me möllasime ikka homikul 4-ni :D







Hommikul




demineerijate grupipilt


5 comments:

Helin said...

See ju peaaegu nagu Tallinna loomaaedki :)
Aga ma olen ikka veel kade! :P Te võiksite kirjutada oma igapäeva elust ka.. et mis sööte ja kuidas poes käite ja linnas jnejne..:) ning oma tööpostil olles võikiste pilte ka teha!

Aga olge tublid ja hoidke ikka asjadega kursis meid :) kalli

Marin said...

Sööme me tavalist Eesti toitu. Põhimõtteliselt iga õhtu ma teen sooja sööki... hakklihakaste kartulipudruga, böfstrogonov praekartuliga, kana ja riisi.. jne jne.... poes käime u. 2 korda nädalas... esimene kord ostame kogu nädala söögi ära ja teine kord siis asju mis otsa on saanud... sai, mahl, vorst jne :) Oled nüüd rahul Helin? :)

Unknown said...

Pidutsete ikka eestlaste moodi seal, naabrid veel ei kurda? :P
Kallid teile :)

Simo@pärnu said...

läbu paistis täitsa ok olevat :) hommikul oli ikka palju laipasid :)

Simo@pärnu said...

Kuda meil siis vahepeal läheb?...

Meil siin juba ka saremaa bronnitud nii et on mida oodata jälle :)
Seekord osalevad: Mina, Liina, Ako, Kai, Erko, Maria, Marx, Enely, Domnika, Hardi, Teet, Epp.

Nii et suht normaalne band on jälle koos.
Ilmast nii palju et esimesed külmad on olnud, viimasel ajal suht tihedalt tuul nii et praamid ka ei käi merel. Lund aga pole kahjuks.
Mina otsin endale uut korterit sest vanast juba ulme kopp ees. Eile käisin ühte vaatamas aga siiski pole see mida otsiks.

Talvised pinnakad on ka kuidagi maha rahunenud ja suht igav on peale tööd. Loodame et varsti lumi maas siis saab memme ehitada või niisama lolli mängida (kässer:)

Vot sellised lood siis meil