Sunday, November 2, 2008

02.nov.2008
Meil on hea teatada teile, et meil on nüüd oma korter.Ookean on siit mõnisada meetrit, rõdul istudes on koguaeg ookeanikohinat kuulda :=), hoovis on suur bassein, koos mullivanniga, lisaks veel barbeque koht ning palju, palju palmipuid,mille otsas elavad ilusad-värvilised papagoid.Tundub nagu unelm? Tegelikult täielik reaalsus.



Põhimõtteliselt on see koht täpselt nagu „Melrose Place“, ainult et kortereid on meil siin rohkem, kõik on nagu ringiratast ümber basseiniala.Kesklinna on siit u. 20min jalutada ja kaubandus on ka kõik enamvähem käepärast.Korter ise on 2 magamistoaga ja 1 elutoaga,ehk siis 3-toaline, igal toal on veel oma rõdu ja maja all autoparkla, telekas on muidugi nagu lukuauk,isegi läpaka ekraan on suurem :D aga savi see... Elame siin 3kesi hetkel ja tunneme end väga mõnusalt. Kui üheltmaalt lihtsalt tunned, et väljas on nii palav, et enam ei suuda olla, siis lihtsalt hüppad basseini ja tunned elust mõnu :D Koht on tegelikult tõesti ilus ja mõnus, ning väga hea kohapeal..Loodame järgm. nädal ehk neti ka endale soetada, leidsime juba päris hea variandi mobiilse interneti näol, tuleb vaid see seadeldis välja osta ja tööle panna.
Eile käisime niiöelda loomaaias, tegelikult on see nagu wildlife park- David Flaye Wildlife Park, kus loomad on ikkagi inimestest aiaga piiratud, nägime koaalasi(ülilahedad loomakesed, nad istuvad puuotsas ja vaatavad sind nii armsa näoga.Toituvad nad eukalüptilehtedest, mis on nende ainuke söök-nende jaoks on see kui narkootikum, nad ei saa ilma selleta eksisteerida)lisaks nägime dingosi, krokosi, wombateid(nagu väikesed metsead vms)loomulikult kängusi ja wallaby’si(nagu väikesed kängurud) jne...jne...väga lahe oli. Kogu see loomaaed oli täis sisalikke-iguaane(me päristäpselt veel ei tea kes nad on) koguaeg pidid silmad maas käima, et mõnele peale ei astuks. Pildid lisame hiljem.
Siin veel lisaks eelmise trippimise pilte:






Nimbin-the hippie village


Drifshow ja Indy:

Lennuk Surfersis Indy ajal






































































10 comments:

Unknown said...

Väga vinge elamine jällegi, tahan ka Melrose Place´i :(
Miss yaaaaaaaa
Kallid teile sinna kaugele...

Marin said...

Sa vist ainuke kes meie blogi loeb :) ..kui kommentaaride järgi vaadata :) Aitähh sulle.. kallid ;)

Unknown said...

Oi kullakene mina hoian ennast teie tegemistega kogu aeg kursis, siis on peaaegu nagu tunne nagu oleks koos teiega seal ja ei tunne nii palju igatsust :)
Aga tegelikult käivad kõik siin ikka väga tihedalt piilumas mida uut ja uuemat teil juhtunud on ja kui kokku saame, siis jälle arutame, kui vinge teil seal ikka kindlasti on...

Simo@pärnu said...

Mina olen ka suht tihe külaline ju :) Eestis suht see majandus langus ajab juba ausalt öeldes närvi :( kõik aina korrutavad seda ja virisevad ja suht haige on ikka jah.. vaadates teie pilt siis uskuge hakkb ikka kade kül.. NB! meil 2 kraadi sooja just mingi 10 mintsa tagasi ja talve rehvid on mul juba all.
Erkost mariast nii palju et neamd siis jaanuarist tagasi iiri ja paraku peab tõdema et mõned inimesed veel :( Nii et siin eestis midagi lillelist pole.
Muidu on kõik enamvähem... enda elus ka kõik enamvähem ja tööga ka ok... natuke vast kopp tegelt aga puhata tahaks.
Kirjutame joonistame...

Helin said...
This comment has been removed by the author.
Helin said...

Jaaa.. meie loeme ka ju ikka! Kõik meie tuttavadki loevad teie blogi.. ja isegi vanaema käis ükspäev siin lugemas.. ja mu klassikaaslased jnejne :D aga te ajasite ikka niiiiiii kadedaks mind oma uue kodu piltidega :P tahan kaaaa :) meil maa kõik härmas täna ja igal hommikul peame autoklaase puhastama jääst :( masendav!
Aga üritage pilte lisada sinna albumisse.. ootame neid ka :)

ps. ma ei kommenteerinud ennem sellepärast, et ma ei saanud sellele süsteemile pihta :D

Olge tublid! Kalli-kalli!! Ootame juba tagasi!

raunts92 said...

Ma loen ka päris tihti kuigi ma ei ole tuttav aga tore on lugeda eestlaste tegemistest teiselpoo, maakera. Peaks ka mainima, et väga huvitav tekt on ja ka väga kena elamine!

Unknown said...

Ma ka ikka koguaeg kiikan blogi aga siia ma ei ole veel osanud kirjutada :P

Unknown said...

eks saab ka ikka vahel loetud Kauri aka cobra@psc
huvitav jutt teil, kiidan :) tegelikult tahaks ise ka elada seal austraalias, suht plaan on küll nii järgmise aasta sügisel kuskile minna.

Lagle said...

mina ka sattusin teie blogi lugema ja ütleme nii, et kui enne ma veel kahtlesin, siis nüüd...nähes missuguse elamise teie olete endale saand. Nüüd orgunnin juba ning varsti loodan ka paradiisis olla :))
edu teile!!