Sunday, October 26, 2008

24.10.08
Hetkeseisuga elame backersis, ehk siis niiöelda hostelis, kuigi hostelist on asi ikka Eesti mõistes kaugel..nimelt tegu on siis kohaga kus saad ööbida,siin on ühiskasutatavad ruumid, nagu köök, teleka vaatamis ruum ja duzzi ruumid, hoovis on bassein..ujuma sinna ei läheks kuna ei tundu kõige puhtam see vesi. Noh kuna hetkel on siin see Indy aeg, siis on KÕIK kohad puupüsti täis ja välja müüdud, seega eilse öö saime ühes hostelis, kus olime Mariniga koos ühes toas(lisaks meile veel 2 inimest), ja kuna neil tänaseks olid kõik voodid välja müüdud, siis leidsime ümbernurga teise backersi, mis lahkelt meid vastu võttis, kuid kuna neil juhtus olema kahes eraldi toas 1 vaba voodi, siis magame tänase öö täiesti eraldi. Marin elab all korrusel mingis tüdrukute toas(peale tema on veel 5 tüdrukut) ja mina olen päris naljaks toas, kus on 3 voodikohta, siin on enamus narid ja see on ka narivoodi, kuid alumine osa on kahe inimese jaoks, ja ülemine(minu osa ) on siis nagu kitsam. No tuba on iseenesest mingi katusealune ruum vist, a’la 5-6 ruutmeetrit vist.

Minuga koos elab siin toas üks Saksa paarike...ma ei tea, minuarust veidi imelik, et üldse selline tuba siia tehtud on, no kujutage ise ette et elate koos ühes imepisikeses toas koos välismaalastest paarikesega.Muidugi homsest lähevad need sakslased siit minema ja Marin saab siia tuppa kolida, kuid kui me soovime et see jääks private room’iks siis tuleb hind veel kallim kui praegu..eks seda vaatame mis edasi teeme, oleme homse öö ka siin ära, lootes et kedagi meile siia ei lisata.Samas ega väga ei põe kah, sai ju kohe algul sellise mõttega Aussi tuldud,et hakkame esialgu hostelis elama.Aga teisipäeval peaks selguma ka üks korter, mida loodame saada. Eks see kõik on tingitud sellest Indy värgist. Linn on hetkel sellist melu täis, kesklinna e. Surfersi osa on purjus inimesi paksult täis..kõik nad karjuvad ja röögivad ...ühesõnaga nagu Simo täispeaga :D Ise pole veel Indy raja äärde jõudnud, kuid tööl olles on ikka kuulda neid vormeleid. No hääled on ikka võimsad mis üle linna kostavad(selgituseks veelkord,et sõidavad siis siin Indy vormel autod ja lisaks V8 mootoriga sõiduautod otse kesklinna tänavatel). Ja kuna on Indy aeg siis on igasugu üritusi siin rahvale veel, täna käisime ühte autode driftimis showd vaatamas...enamus on muidugi tuunitud Skyline’d,mis siin paugutavad, kuidagi kodune tunne tuli kohe kui tundsid rehvisuitsu lõhna ja blow offi häält :D Lisaks oli veel mingi tuunitud autode show/näitus, kuid kuna kõik see toimus õhtul siis väljas oli jummala pime ja no mis krdi näitus see pimedas on.Samas päris huvitavaid eksemplare sai kohatud.
27.10-08
Nädalavahetusel käisime veidike ringi trippimas sisemaal, sattusime teepeal banaanikasvatusse. Kõigepealt nägime teeääres mingit putkat mis müüs banaane, müüjat ennast polnud, oli vaid silt, et pange raha ühte karpi ja siis võtke kobar banaane endale :D No ja siis avastasime et seal on kohe suur banaanikasvandus. Pilte hetkel pole, kuid saame varsti. Aga ümberkaudne loodus on ikka imestama panev, need kaljulised mäed ja vihmametsad on omaette vaatamisväärsus ikka.Laupäeva õhtul sai lihtalt linnas käidud.Meeletu rahvamass mis pani lihtsalt tänavatel pidu. Indy’t ka kahjuks ei näinud, kuna päevapilet oli 85$ vms...mis on päris kallis, ning kõik rada oli aiaga piiratud, niiet ei näinud seal midagi, ainult oli kuulda neid sõitmas.


Vedas muidugi neil kes elavad raja ääres või kes peatusid seal lähedal hotellis.

Ega hetkeseisuga väga uudiseid polegi rohkem, ikka töötame ja töötame ja loodame ikka üheltmaalt oma elamise saada. Terv. Gristo ja Marin :D

3 comments:

Unknown said...

Ja kolisitegi oma villast ära? Kas selline elamine on siis muidu hullult odav ka või, et kõik ju elavad pead/jalad koos?
Igatahes edu teile siis oma kodu otsingutel, nüüd otsite siis muidu ainult kahekesi või on teil keegi veel kambas?
Olge tublid :)

Marin said...

Kolisime ära jah sealt majast. Suht kallis on hostelis elamine. Asja plussiks on see et võid minna millal tahad..ei ole nagu mingit lepingut. Sellepärast ongi kallis. Kolmekesi otsme elamist. Meie ja üks poiss veel.

Simo@pärnu said...

Ohoo.. siis alati kui sellised paksud röökivad inimesed vastu linnas tulevad tean et mõtelete minule ;)
Kahju et selelst drift show ist pilte pole teil seda oleks tahtnud kül näha.
Loodame et leiat siis peagi OMA kodu ja edu ja jaksu teile!!!
G: Lase ükspäev lihtsalt korra Veranda põlema, us hakkab parem tunne kohe :)