Saturday, March 27, 2010

Tagasi Walgettis

Peale Moreton islandil käimist andsime oma korteri Gold Coastil edasi järgmistele inimestele ning tulime koos tagasi farmi, kus Gristo oli juba kuu aega olnud. Kuna farmer oli õelnud, et tal oleks veel tööd siin pakkuda, mõtlesime et oleks hea natuke raha koguda.
Eelmine nädalal käisime farmeri juures õhtusöögil. Nende sakslasest lapsehoidja läks ära ja oli väike ära saatmispidu.


Laua otsas istub meie farmer ja tema kõrval on tema naine.




Tööd me teeme siin igasugust. Puhastasin lehmade joogivee tünne. Mis oli väga lihtne... vana vesi välja ja uus sisse. Siis võtsime Gristoga vana lehma aeda üles. Gristo on käinud mõne korra lehma karja ajamas ATV-ga. Ja peale seda nad märgistasid vasikaid ja lõikasid lehmal valesti kasvanud sarve maha.


Mõlemad leiame, et see on meil kõige tõelisem ja lahedam farmi kogemus siin Austraalias. See on kirjeldamatu kogemus kui hommikul tööle sõites kängurud ja emud päikesetõusu taustal põllupeal jooksevad. Kängurusid ja emusid kohtab siin ka igal sammul ja iga kord on elevus sees neid nähes.

Ma ei ole elusees kokku ka nii palju usse, ämblikke, hiiri ja konnasid näinud kui siin selle 2 nädala jooksul. Ainuke madu mida me siin näinud oleme umbes 10 korda(nii elusalt kui värskelt surnud) on Brown Snake. Maailmas on ta mürgisuselt teisel kohal. Aga kui kohe abi saab, siis peaks olema kõik korras. Lisan siia maailma mürgisemate madude top 25. Mis on vägagi hirmutav.



Hiiri oleme oma toast ka päris mitu kinni juba püüdnud. Sööki kuskile lohakile ei saa jätta. Konnad elavad meil vannitoas, näiteks kui hambaid hakkad pesema siis vaatavad sulle 2 silmapaari äravoolu torust vastu. Hambapasta neile väga ei meeldi. Ja no ämblikega on mul ka oma suhe. Mina neid ei torgi ja nemad mind ei torgi. Neid on ka meil majas väga palju. Mõttetu on neid ära ka tappa, kuna nad tulevad tagasi. Meie toas pole õnneks ühtegi, varustasin ennast ennem siia tulekut suure pudeli mürgiga =) Ainukesed ämblikud kelle me ära tapame on Red Back ämblik ja nad on väga mürgised. Aga ärge teie muretsege.. meie küll ei muretse =)
Ega hetkel muid uudiseid ei olegi. Eks varsti jälle lähemalt meie edasistest plaanidest =)

No comments: