Monday, September 1, 2008

Gold Coast

Eile jõudsime kullarannikule. Esmane mulje on väga positiivne, siin on vist kõik mida hing võib ihaldada :) Mis saaks veel parem olla kui kõndida ringi vaikse ookeani kaldal, vaadelda suuri laineid ning tornidelinna ja kui lähed rannast linnapoole siis avaneb sulle Surfers Paradise oma shoping centerite ja kohvikutega.Terve linnaosa on poode ja butiike täis,kus saad endale meelepärase surfivarustuse või meene osta.
Ahjaa...ookeani kaldal on palju erivärvides merkarpe,mida lained kaldale uhuvad.



Elame hetkel ühe tuttava juures siin,töö ja elukoha otsimine käib. Täna saime mõlemad endale uued tel nr-id. Minul siis (+61)0406335855 ja Marini oma ma ei mäleta :). tegelikult paneme need nagunii siia nähtavale kohale varsti ülesse.Pangakonto sain ka tehtud, isegi aksepteerivad siin meie ID kaarti,kuigi algul ei tahtnud nagu nõustuda sellega,kuid siis läks otsis mingi paberi välja,mingi uue seadusega ja sealt vaatas,et sobib küll isikut tõendava dok.-na. Marin peab kahjuks homme tagasi minema,kuna juhiluba nad ei aksepteeri ja passi parasjagu kaasas polnd meil.
Tohutult on siin nahkhiiri mis on suuremad kui meie kajakad, päeval magavad nad puudeotsas ja pimedas lendavad ringi. Samuti nägime palmipuude otsas värvilisi papagoisi ja seda kõik linnatänavatel.



Suuri torn maju on tohutult ja pidev ehitus käib,muidugi mitte nii hull kui Dubais.Terve rannikuäär siin linnas on kõrgeid hotelle ja apartmente täis,mõned kõrgemad,mõned madalamad aga kõik on ilusad ja korralikud.Siin asub ka vist ikka veel maailma kõrgeim korterelamu Q1



Hetkeseisuga tahaks siia kohapeale jääda...me ju pärnakad mereäärne rahvas ja ei saa ju ookeanist niisama loobuda.Eks vaatame kuidas siin minema hakkab,kui ei sobi siis saame edasi rännata. Täna algas siin ametlikult kevad ja ilmad pidavat paari nädala jooksul päris soojaks minema.

1 comment:

Unknown said...

Te ajate mind igapäevaga järjst kadedamaks :D