Sunday, September 7, 2008

tripp Sydneysse

Tere jälle kõigile! Pikka aega pole kirjutand, alustaks siis neljapäevast. käisime autot otsimas ja pika otsimise peale ka leidsime. Reedel käisime Brisbanes järel sellel. Autoks on Mitsubishi Verada 95a. 3,0 V6 automaat,pickup kerega. Meie kutsume seda Verandaks :)
Reede õhtul kui auto oli toodud,otsustasime minna tripile Sydneysse...mitte enda autoga, liiga pikk reis oleks see alustuseks tema jaoks olnud(peaaegu 900km on siit Sydneysse). Ühesõnaga reede õhtul hakkasime sõitma ja kohal olime laupäeva hommikuks. Vihma sadas ja ilm oli külm nagu eestis.laupäevane päev kulus meil põhim. ummikutes seismiseks ja shoppamisteks. Pühapäeval aga oli ilus kevadine ilm ja saime päris palju nähtud.




Külastasime ka kurikuulsat ooperimaja ning Harbour Bridge. Muideks see ooperimaja on päris huvitavalt ikkagi disainitud...need nn. sektorid oleks nagu pallist välja lõigatud. Sild on suur ja lahe, ja raha eest saab ka üle silla kaare kõndida,ise tahaks selle käigu kunagi kindlasti ette võtta. Linn on meeletult suur ja huvitav,ning tegevust jätkuks seal pikaks-pikaks ajaks, kui vaid kotiga raha kaasa võtad.
Edasi läksime Bondi Beach'ile, üks kuulsamaid randu aussis, tohutult suured lained, palju surfareid ja turiste jne..ühesõnaga väga kena koht mida tasub külastada. Sealt edasi oli viimane ja väga tähtis ülesanne, külastada Summer Bay'd.Jõudsime kohale, kui päike hakkas loojuma. Koht iseenesest on väga kena ja selle ümbrus rajoonid jätsid sellise mulje,et sinna tahaks kindlasti tagasi minna. Summer Bay's on olemas täiesti seesama surfiklubi, mis "Home and Away's", ja rand on ka täpselt sama...liiv on rannas punakat värvi ja lained olid tohutult suured, polegi nii suuri laineid ennem näinud.


Sydney kohta veel niipalju,et kujutage ette Eesti pindala u. 45oookm2, siis Sydney on 12000km2...tohutult suur linn koos oma äärealadega,seesama Summer Bay on ka tegelikult Sydneys.
Muideks kängurusi on siin ikka päris palju ja nad kuradid tulevad öösiti autoteedele,niikui on teeäres märk,et näiteks next 10km on kängud, siis seda ka on. Meie ees sõitis üks rekka,me magasime ja ärkasime sellepeale ülesse,et auto hakkas jubedalt vibama. Ühesõnaga meie ees olev rekka kas ajas ühe kängu alla, või oli see alla juba ennem alla aetud, igatahes me sõitsime tast samuti üle,ning vedas et teele jäime. Lõpp hea, kõik hea, oleme elusalt ja tervelt jälle Gold'is.
Täiendasime ka pildialbumit,niiet minge piiluge sinna. Tsauuu.



2 comments:

Unknown said...

Teil tundub seal ikka ülilahe olevat, tahaks kaaaa...
Kallid :)

Info: said...

sitax lahe oli, kuigi sõit oli väsitav ja algul ilm ka kõigeparem polnud, siis igasugu muud asjad ja see mida kõike me nägime kaalusid selle kõige üle.