Friday, September 12, 2008

Vahepeal siis: saime pangakaardid kätte, oleme mõningaid elukohti vaatamas käinud ja selle otsimine hetkel jätkub, paari väga ilusat elamist oleme näinud, kuid eks ootame vastust. Tööd oleme ka otsinud ja sedagi otsime edasi...käisime ka tööbüroodes, kuid rohkem enam ei lähe, mõtetud kohad, saadavad sind ühest kohast teise ja teisest kolmandasse jne... igatahes erinevatesse kohtadesse on CV-d saadetud ning saadame edasi, kuni töö saame. Üks päev sai paartundi paadiga sõidetud:

Krt inimesed on siin ikka tohutult rikkad, neil on suured villad kanalite ääres, lisaks mitu jahti ja mõnel veel isiklik helikopter..täiesti ulmeee :) Isal oleks siin tegemist küll paatide alal :D ja eks ürtitan minagi mõnda ship yardi tööle saada. Loodus on täiesti varieeruv...kanalit mööda sõites on vahepeal FIEde rajoon ja siis järsku täiesti tühermaa, kust puuduvad vaid krokodillid...pelikanid on olemas ja siis tuleb jälle rikkurite rajoon.Aga väga lahe, eestis sellist rikkust ei kohta. peaks vist laskma oma mere paberid siia saata, mine tea,millal vaja läheb :)
Täna proovisin Verandale toonklaasi panna..no ei kannata ju sellise akvaariumiga ringi sõita,aga pole ammu pand ja esimene läheb ikka aia taha, igatahes tagant on 3 suurt akent pandud, tagaklaas läks põhim. perse... täiesti pohh., ega auto ka siin üks kenamaid pole just:D ...siin on esiklaasidel ka toon lubatud ja uskuge mind ma panen ka selle :D Homme ehk läheme kuhugi trippile, sellega.Ükspäev ostsime enade auto GPS-i ka kuna ilma selleta on võimatu siin sõita.hind oli ka täiesti vastuvõetav ja tunduvalt odavam kui eestis.
See ongi meie Veranda







2 comments:

Unknown said...

Ega vist palju aega enam lähe kui oma villast ja helikopterist ka selliseid pilte üle panete :D Loodan, et leiate siis varsti töökohad ka ja hakkate hullult pappi teenima :) Kallid teile

Simo@pärnu said...

Ooo jaa.. sitaks lahedad pildid on... Meil siin uuemat pole eriti midagi. Eile tegime Lauriga väikse poolese ja täna läheb ka vist ikka iga neljapäevane tipsutamine edasi :)
Jube igav on ainult... see on midagi hullu ausalt. Hakkame varsti ujumas käima see kord siis Lauriga koos sest sa Gristo ju ujud seal kus tahad :)
Naise otsimine on siiski veel jõus :)