Tuesday, February 10, 2009

Sydneys käidud, Summer Bay's samuti.Ilm oli jama, aegajalt sadas vihma ja suht jahe oli. Summer Bay ehk siis tegelikult Palm Baeach oli muidugi endiselt ilus ja kuidagi kodune tunne tuli seal peale,kindlasti sellepärast et seda randa on telekast ju vanasti tohutult nähtud.Kuigi olime siin korra käinud, siis seekord veetsime ikka veidi rohkem aega selles rannas.


Sydneys tegime kiire peatuse botaanikaaias,kust avaneb võrratu vaatepilt ooperimajale ja Sydney Sadamasillale.


sellised suured, vist mingid aara papagoid olid puude otsas

hetkel peatume kohas nimega Wollongong, see on Sydneyst u. 80km lõuna pool. Ilm on hetkel nii külm, u. nagu Eesti sügis ja me veel ööbime telkides. Täna võtame suuna veidike sisemaale, läheme pealinna Canberrasse.Sealt edasi Austraalia Alpidesse(Snowy Mountains) ning sealt arvatavasti edasi Melbourne. Melbourne küljeall on muidugi hetkel suured metsatulekahjud, millest muidugi kõik on kindlasti kuulnud.Kuid eks ikka ennetavalt uurime natuke mis olukord seal kriisikoldes on, päris pea ees tulle ei hüppa :=)
Siin on väike kaardike põlenud osast(triibuline ala, seisuga 08.02.09)
Ärge meie pärast muretsege,anname ikka aegajalt endast märku ja linnades saame internetti ka kasutada, sest meie nett levib suurlinnades ja nende ümbrustes. Tervisi kaugelt teile kõigile!!

No comments: